Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

VIDEO şi GALERIE FOTO: Cioban amendat, după ce a pus pe jar autoritățile sunând la 112 și spunând că a fost atacat de un urs


Pompierii de la Detașamentul Focșani cu o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă (A.P.I.C.), un vehicul utilitar UTV și o ambulanță SMURD, Inspectoratul Județean de Jandarmi, cu patru persoane și Inspectoratul Județean de Poliție, cu două persoane, toate aceste forțe au fost mobilizate în căutarea unui cioban care ar fi fost rănit după ce ar fi fost atacat de un urs. Ore în șir l-au căutat cu toții în zona pădurilor din Poiana Cristei. Când l-au găsit, lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au constat că de fapt apelul fusese o alarmă falsă iar bărbatul nu prezenta nici o leziune, el nefiind atacat de nici un urs. „A fost un apel fals. Nu are nicio leziune, nu a fost atacat de urs”, a precizat plt adj Florin Olaru, purtător de cuvânt al ISU Vrancea.

    Potrivit unor surse, ciobanul care ar fi de loc din județul Ialomița, ar fi recurs la acest gest dorindu-și să nu mai fie trimis la muncă și să scape de treabă în ziua respectivă.
    Bărbatul nu a scăpat nepedepsit pentru faptul că a apelat abuziv numărul unic de urgență 112. El a primit o amendă în cuantum de 1000 lei, conform OUG 34/2008- privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență, după cum ne-a precizat agent principal Paula Enache din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?