Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 17  iulie a.c., ora 11.30, polițiștii din Mărășești au depistat pe strada Libertății, din localitate, un bărbat de 67 ani, din localitate, în timp ce conducea un  moped, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data de 17 iulie a.c., ora 07.20, polițiștii din Adjud au depistat pe DN 11 A, un bărbat, de 41 ani, din comuna Berzunți, județul Bacău, în timp ce conducea o autoutilitară, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data de 17 iulie a.c., ora 23.45, polițiștii focșăneni au depistat în comuna Vânători, sat Petrești, un bărbat, de 23 ani, din comuna Vintileasca, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Polițiștii au stabilit faptul că autoturismul îi fusese încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de către o femeie, de 21 ani, din municipiul Focșani. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești-Domnești; Garoafa-Bizighești;
Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?