Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Zece percheziții la producătorii de alcool din Vidra, Vizantea Livezi și Jariștea


Polițiștii vrânceni au efectuat în perioada 12-13 iulie 2017 zece percheziții la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și producere de băuturi alcoolice spirtoase peste limita prevăzută de lege. În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate cantitățile de 610 litri băutură alcoolică spirtoasă, respectiv 3300 litri de vin alb de masă, după cum se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    „In perioada 12-13 iulie 2017, polițiștii vrânceni, sub coordonarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul Inspecției de Stat pentru Controlul Tehnic Vitivinicol din cadrul Direcției pentru Agricultură, au efectuat 10 percheziții domiciliare, în comunele Vidra, Vizantea Livezi și Jariștea, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și producere/deținere de băuturi alcoolice spirtoase peste limita prevăzută de lege. În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate cantitățile de 610 litri băutură alcoolică spirtoasă, respectiv 3300 litri de vin alb de masă.
    De asemenea, au fost prelevate probe din cantitățile de băuturi alcoolice, în vederea stabilirii calității și a concentrației alcoolice. Cercetările continuă în vederea stabilirii cuantumului accizei aferente cantităților de băuturi alcoolice spirtoase, pentru soluționarea a două cauze penale”,
se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?