Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO şi GALERIE FOTO: Explozie la parterul unui bloc, situat în apropierea locului de joacă din Parcul Schuman


O explozie urmată de incendiu s-a produs aseară la parterul unui bloc din Focșani, situat pe strada Mr. Gheorghe Pastia, lângă magazinul „La Sposa”. Explozia a fost atât de puternică încât a scos ferestrele apartamentului din zid. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Focșani, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, dar și cu autospeciala de descarcerare. La fața locului au ajuns și jandarmi, care nu au lăsat curioșii să se apropie, dar și polițiști de la Criminalistică. Locul de joacă din Parcul Schuman se află la aproximativ 20 de metri de locul unde s-a produs explozia.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plt. adj. Florin Olaru, a precizat că „nu a fost explozie provocată de scurgeri de gaze”. „A fost un incendiu în urma căruia au ars bunurile dintr-o cameră și din cauza temperaturii s-au spart geamurile. Sursa probabilă: scurtcircuit electric provocat de un aparat electrocasnic lăsat sub tensiune, nesupravegheat”, a afirmat acesta. Este vorba de un calorifer, proprietarul având probleme medicale, respectiv senzație de frig, după cum a transmis purtătorul de cuvânt al ISU.
Proprietara apartamentului, care nu era acasă în momentul exploziei, a ajuns repede în zonă. Ea ne-a spus că soțul său se afla în apartament, el fiind operat la cap. „Nu știu ce s-a întâmplat. Soțul meu a fost acasă, el este operat pe creier. L-am luat și am plecat”, a precizat femeia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?