Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

ULTIMA ORĂ! VIDEO:Trei tiruri, implicate într-un accident rutier pe șoseaua de centură, aproape de Praktiker


Trei tiruri au fost implicate într-un accident rutier pe șoseaua de centură, aproape de Praktiker. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 11.45. La fața locului sunt echipaje de la poliție și ambulanță. Vom reveni cu informații.

UPDATE! Din primele cercetări se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi conducătorul ucrainean al tirului din spate, care nu ar fi păstrat distanța regulamentară, el conducând cu viteză. În urma coliziunii a rezultat rănirea grava a șoferului care se afla în tirul prins la mijloc în coliziune. Martorii spun ca inițial victima ar fi fost scoasă inconștientă din mașină, după care ar fi deschis ochii.
„La data de 7.07.2017, în jurul orelor 11:35, pe DN2-E85, pe centura de ocolire a municipiului Focșani, conducătorul unui autotren, înmatriculat în Ucraina, nu a păstrat o distanța corespunzătoare față de o autoutilitară marca Renault, intrând în coliziune cu aceasta, după care a proiectat-o într-un autotractor, care transporta materiale pentru construcții și care a schimbat direcția de mers la dreapta în incinta unei unități. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoutilitarei marca Renault”, ne-a declarat comisar șef Cătălin Stegărescu, șeful Serviciul Rutier Vrancea.
 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?