Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Şoferi băuţi şi fără permise de conducere


   Trei persoane s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni comise în trafic.
   Sâmbătă noapte, la ora 2.40, polițiștii l-au oprit în trafic, pe Bulevardul Brăilei din Focșani, pe Viorel G., de 32 de ani, din Tecuci care se deplasa la volanul unui autoturism marca VW.  Pentru că mirosea a alcool, polițiștii l-au testat pe bărbat cu apara-tul alcooltest, rezultatul fiind de 0,58 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Åžoferul a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge, iar între timp, polițiștii i-au întocmit dosar penal de cercetare și i-au reținut permisul de conducere.
   18 minute mai târziu, pe strada Moldova din Focșani, a fost depistat Vasilică D., de 38 de ani, din Bolotești, în timp ce conducea un autoturism marca Daewoo sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
   În după-amiaza zilei de sâmbătă, pe DN 2 – E 85 a fost depistat Costache T., de 36 ani, din comuna Å¢ifești, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, fără a poseda permis de conducere. Polițiștii le-au întocmit celor doi dosare penale de cercetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?