Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Tulcea: Tânărul vinovat de accidentul în care au fost implicați trei turiști britanici nu consumase alcool, conform IPJ


Tânărul vinovat de producerea accidentului în urma căruia un turist britanic a murit duminică, iar alți doi au fost grav răniți nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, potrivit unui comunicat de presă remis luni de Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Tulcea. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, se afla la volanul unui autoturism, pe drumul județean Tulcea-Agighiol, când a încercat să depășească trei turiști britanici, cu vârste cuprinse între 56 și 60 de ani, care se deplasau cu bicicletele.
Potrivit IPJ Tulcea, în timpul manevrei de depășire, tânărul nu a păstrat distanța laterală regulamentară față de grupul format din cei trei turiști și i-a acroșat. ‘Conducătorul auto poseda permis de conducere conform categoriei și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice’, se precizează comunicatul citat.
În urma evenimentului, unul dintre cei trei bicicliști britanici a murit, un altul a fost internat la spitalul din Galați, iar un al treilea a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Tulcea. ‘Pacientul a fost operat la Tulcea, iar duminică seara am decis transferul la Spitalul Floreasca din București’, a precizat directorul SJU tulcea, Tudor Năstăsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?