Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tânărul care a tâlhărit o femeie din Tulnici rămâne în arest


Tânărul din Galați, care a fost arestat preventiv după ce a tâlhărit o femeie din Tulnici, a contestat măsura. Contestația s-a judecat ieri, la Tribunalul Vrancea, iar judecătorii au hotărât ca acesta să rămână după gratii. „Respinge, ca nefondată contestația declarată de contestatorul Marin I., împotriva Încheierii pronunțată de judecătorul de drepturi si libertati din cadrul Judecătoriei Focșani la data de 26 iunie 2017, prin care s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durata de 30 zile. (…) Definitivă”, se arată în hotărârea magistraților de la Tribunalul Vrancea.
    Fapta pentru care a fost arestat preventiv a fost comisă la data de 19 iunie. Atunci, în toiul nopții, el ar fi intrat peste o bătrână în casă și, sub amenințare, i-a cerut suma de 1.000 lei. Femeia nu a avut suma cerută, astfel că i-a dat tânărului 200 lei și un card.
„La data de 19 iunie a.c, ora 02.30, polițiștii din comuna Tulnici au fost sesizați cu privire la faptul că în jurul orei 01.00, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința unei femei de 73 ani și sub amenințare i-ar fi solicitat să-i dea suma de 1.000 lei. În urma primelor verificări polițiștii au stabilit faptul că femeia i-ar fi dat suma de 200 lei și un card bancar. De asemenea, persoana necunoscută ar mai fi scotocit și prin locuință cu scopul de a-i sustrage și alte sume de bani. Totodată polițiștii au mai stabilit faptul că principalul bănuit de săvârșirea faptei este un bărbat de 20 ani, din comuna Vârlezi, județul Galați. Cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale”, au transmis polițiștii,  luni, prin intermediul unui comunicat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?