Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Asociația „Voluntariat pentru Viață” vă invită la „Cafeneaua voluntarilor”


Membrii Asociației „Voluntariat pentru Viață” Mărășesti, voluntari români și voluntari europeni prezenți în România prin Serviciului Europen de Voluntariat al programului Erasmus+ din cadrul proiectului „Different but Equal”, vă invită la evenimentul ce va avea loc mâine, la Focșani Mall, începând cu orele 16.30.
     Evenimentul este organizat de Asociația „Voluntariat pentru Viață” Mărășești și se bazează pe folosirea unei metode nonformale de dialog activ, schimb de informații și găsirea de soluții creative și de acțiune ce au ca obiectiv informarea cetățenilor cu privire la oportunitățile pe care le oferă programul Erasmus+ și voluntariatul în cadrul unei organizații non-guvernamentale. „Sunt invitate toate persoanele ce doresc să fie active în comunitățile din care fac parte, să cunoască din oportunitățile ce le oferă programul Erasmus+ și totodată, pot împărtăși cu voluntarii din Franța, Italia, Spania, Portugalia, Grecia și Polonia prezenți în Romania din experința de voluntar european a acestora”, a declarat Daniel Drăgan, reprezentantul Asociației „Voluntar pentru Viață”.
„Cafeneaua voluntarilor” se va desfășura sub forma unei dezbateri relaxate, permițând totodată o interacțiune mare și un dialog relaxat între participanți. Acțiunea constituie și o metodă foarte bună de consultare și participare la luarea deciziilor. Dezbaterea va fi organizată într-un spațiu cât mai asemănător unei cafenele, în zona Zvon Café, iar atmosfera relaxată creată va stimula gândirea liberă și creatoare și implicarea în dialog a tuturor participanților, chiar și a celor mai timizi. „Oportunitatea de a-i cunoaste pe cei care au un cuvânt de spus despre voluntariat, posibilitatea de a interacționa cu toți aceștia și generarea de idei noi sunt avantaje evidente ale întâlnirii noastre. Vom oferi informații despre programul Erasmus+, iar voluntarii asociației noastre vor avea ocazia să vă împărtășească despre impactul pe care un stagiu de voluntariat îl poate avea la nivel personal și, nu în ultimul rând, cum prin voluntariat putem produce schimbări pozitive în comunitate. În speranța că v-am trezit interesul pentru acest eveniment, vă așteptam cu drag”, a transmis echipa Asociației „Voluntariat pentru Viață”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?