Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Sărbătoare la CAR-ul pensionarilor „Milcov” Focșani


Pensionarii membri ai Casei de Ajutor Reciproc (CAR) „Milcov” Focșani vor sărbători, mâine, de la ora 11.00, la Restaurantul „Unirea” din urbea noastră, „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”. Participanții vor avea parte nu doar de o masă festivă, muzică și voie bună, ci și de surprize pregătite special de organizatori. 
Astfel, după cuvântul de deschidere dedicat zilei de 1 Octombrie, susținut de Sandu Ploscaru, președintele CARP „Milcov” Focșani, cei prezenți vor putea urmări filmul digital „Anotimpurile vieții”, realizat de instituția pe care acesta o conduce, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea și cotidianul „Monitorul de Vrancea”. Va urma apoi momentul „BiblioPovestașilor” reuniți de trainerul lor, Margareta Tătăruș, care vor aduce în dar sărbătoriților povești care de care mai minunate. La eveniment va lua parte și directorul Bibliotecii Județene, Teodora Fîntînaru, care va adresa salutul său celor trecuți în a treia tinerețe, urmând ca, apoi, scriitorul Culiță Ușurelu să prezinte „Arta de a trece prin viață”. 
 Un moment cu siguranță mult așteptat și emoționant va fi cel intitulat „Nunta de Aur”, în cadrul căruia cuplurile longevive vor fi premiate. Nu în ultimul rând, sărbătoriții și toți cei prezenți se vor putea distra participând la o inedită tombolă de toamnă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?