Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Un șofer fără permis, altul băut la volan


Un bărbat din comuna Mera a fost depistat în trafic de polițiști, în cursul zilei de luni, conducând un autoturism, deși avea permisul de conducere suspendat. El s-a ales cu dosar penal. „La data de 19 iunie a.c., ora 16.40, polițiștii din Odobești au depistat în trafic un bărbat de 31 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea un autoturism deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    Tot în cursul zilei de luni, polițiștii au depistat în trafic un bărbat din Focșani, care conducea deși se afla sub influența consumului de alcool. Oamenii legii i-au întocmit și acestuia dosar penal. „La data de 19 iunie a.c., ora 19.50, un bărbat de 66 ani, din municipiul Focșani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, deși avea o concentrație de 0,64 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”.
Radarele pot fi întâlnite astăzi pe: DN2-E85 la Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud; pe
DN 23 la Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?