Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Gest disperat! Un vrâncean a sărit de la etajul casei cuprinse de flăcări


Un bărbat de 35 de ani, din comuna Vidra, a ajuns la spital cu traumatisme la ambele picioare, după ce a sărit de la etajul locuinței, care fusese cuprinsă de flăcări. S-a întâmplat vineri dimineață.
    Bărbatul a fost anunțat de mama sa că locuința a luat foc, iar el s-a speriat și a sărit de la etajul imobilului, fără să se mai gândească dacă nu cumva ar fi putut găsi și o altă cale de a fugi din fața flăcărilor. Costică C. a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital, pentru investigații suplimentare și îngrijiri de specialitate.
    Incendiul a fost anunțat vineri dimineață, în jurul orei 7.20, după cum ne-a precizat plutonier adjutant Florin Olaru, de la Biroul de Presă al ISU Vrancea, iar la fața locului au ajuns patru autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra. În urma incendiului a ars acoperișul locuinței, construit din lemn, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați, iar cauza cea mai probabilă a fost un coș de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?