Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO : Judo – Mihăiță Mocanu de la CS Unirea Focșani, campion al României!



La Campionatul Național de judo U 12, U 13, care a avut loc la Timișoara la sfârșitul săptămânii trecute, sportivii de la CS Unirea Focșani, antrenați de profesorii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa, și-au luat obișnuita, pentru ei, parte de rezultate foarte bune, așa cum se întâmplă la competițiile naționale și internațional la care concurează!
Cea mai bună performanță i-a aparținut lui Mihăiță Mocanu, care a devenit campion al României și a primit medalia de aur la 30 kg., U 13. Silvia Pomană, la 29 kg. și Marius Constantin, la 30 kg., ambii, la U 12, au câștigat medaliile de argint pentru titlurile de vicecampioni naționali.
Tot cu medalie, dar de bronz la +57 kg., s-a întors de la Campionatul Național Andreea Parfene iar colegii ei de club Alessando Boboacă, la 34 kg., Mihnea Chirilă, la 30 kg. și Bogdan Chiuchiu, la 60 kg., toți sportivi U 12, s-au clasat pe locul 5.      
Pentru cluburile focșănene cu secții de judo urmează Campionatul Național U 10, U 11, de la Baia Mare, din perioada 23-25 iunie.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?