Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în cap de la etajul I al Spitalului Județean


Un bărbat din comuna Păunești a murit vineri dimineață, după ce s-a aruncat de la etajul I al Spitalului Județean.  Aurel C., în vârstă de 48 ani, era internat la secția Chirurgie a Spitalului județean, când, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.30, sub pretextul că vrea să aerisească, a deshis fereastra și s-a aruncat în cap. În urma impactului cu solul, bărbatul a suferit multiple traumatisme la nivelul capului, acesta fiindu-i aproape sfărâmat, iar în jurul orei 5 a decedat.
    Potrivit purtătoarei de cuvânt a Spitalului Județean, Alina Cosma, bărbatul era internat „din data de 31 mai, în urma unei agresiuni, cu traumatism cranian acut închis. El urma să fie externat, dar joi noaptea, în jurul orei 3.30, a deschis geamul sub pretextul că vrea să aerisească și a sărit brusc, drept în cap. A avut traumatisme incompatibile cu viața: fracturi multiple de craniu și de coloană vertebrală. La ora 5.15 a decedat. Poliția cercetează cazul”.
    Potrivit unor surse, bărbatul era divorțat, avea trei copii, douã fete și un băiat cu probleme de sănătate. Era cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice. Înainte de a fi adus la Spitalul județean, ar fi mers să ceară băutură la un magazin din localitate. În momentul in care vânzătorul a refuzat, între cei doi s-a iscat o altercație. În timpul altercației, vânzătorul i-ar fi dat un pumn și așa a ajuns la spital.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?