Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Șoferi prinși băuți la volan, copil accidentat într-o parcare


Un bărbat din Odobești a suferit răni ușoare, după ce s-a urcat băut pe bicicletă și a căzut pe marginea drumului. „La data de 27 mai a.c, ora 12.15, pe DN 2M, pe raza localității Odobești, sat Unirea, un bărbat de 58 ani din localitate, în timp ce conducea o bicicletă,  pe fondul consumului de alcool, respectiv 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, rănindu-se ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    O tânără din comuna Vulturu a fost rănită ușor, când autoturismul în care era pasageră a fost lovit de un alt autoturism care nu a acordat prioritate de trecere. Evenimentul a avut loc sâmbătă noaptea, în afara localității Golești. „La data de 27 mai a.c, ora 23.15, pe DN2  în afara  localității Golești, un tânăr de 19 ani din comuna Popești, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate la ieșirea dintr-o stație peco unui autoturism care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 21 ani din comuna Vulturu, pasageră în autoturismul care circula regulamentar. În cauză a fost întocmit dosar penal”, precizează polițiștii.
    Un copil de 11 ani, din Odobești, a ajuns la spital cu o contuzie la nivelul toracelui, după ce a fost acroșat de un autoturism într-o parcare. „La data de 28 mai a.c, ora 21.15, un bărbat de 36 ani din Odobești, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat manevra de mers înapoi într-o parcare și a acroșat un minor de 11 ani, rănindu-l ușor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    Un bărbat din Păunești a fost depistat de polițiști în timp ce conducea, pe raza localității, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice: „La data de 27 mai a.c, ora 19.30, pe DJ 205H Păunești, a fost depistat un bărbat de 32 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”.
    Tot sâmbătă, un alt bărbat a fost depistat între localitățile Suraia și Biliești, în timp ce conducea aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. „La data de 27 mai a.c, ora 20.25, polițiștii au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205D din direcția Suraia către Biliești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?