Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO:Mihnea Andrei Nistoroiu și Alexandra Maria Diță, șefii de promoție de la Colegiul Cuza Focșani


Vineri, 26 mai, 2017, au incheiat cei patru ani de liceu elevii din promotia 2017 a Colegiului National „Al.I.Cuza”, Focsani. Sarbatorirea absolvirii a inceput printr-un mars al absolventilor, a continuat la Teatrul Municipal ” Mr. Gh.Pastia” printr-o emotionanta festivitate de absolvire, la care au asistat si parinti si profesori si s-a incheiat printr-un mars spre Piata Unirii si apoi din nou la liceu.
La festivitate, deschisa de directorul Colegiului National „Al.I.Cuza”, Focsani, Daniela Sirghie, pe langa premierea absolventilor, au primit diplome speciale din partea fiecarei catedre elevii ce s-au distins in activitatea scolara si extrascolara.
Sefii de promotie de anul acesta, Nistoroiu Mihnea Andrei clasa a XII-a A si Diță Alexandra Maria clasa a XII-a H, au avut de inmanat cheia liceului colegilor lor mai mici, de clasa a XI-a. Daca au fost doi sefi de promotie in 2017, pentru anul urmator se pregatesc trei, toti avand pana acum media 10: Dodoiu Tudor – XI A ,Dumitrașcu Andreea – XI A, Pleșa-Pătrășcan Raluca-Elena – XI F
Cei doi sefi de promotie au primit si cate un premiu din partea parohiei Sf.Gheorghe, inmanat de preot Dan Lucretiu Patrascanu.

Lista premiilor catedrelor AICI

Profesor,
Gabriela Obodariu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?