Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fostul șef al Direcției de Dezvoltare din Primăria Focșani susține că nu are restanțe la plata taxelor și impozitelor locale


Fostul director al Direcției de Dezvoltare și Servicii Publice (DDSP) Focșani, Marian Lungu, susține că nu are datorii la bugetul local al municipiului Focșani și că și-a plătit taxele și impozitele datorate pe anul în curs încă de la începutul acestei luni. El spune că lista în care apare numele său este, cel mai probabil, una care nu a fost actualizată.
Marian Lungu își susține afirmațiile cu o chitanță eliberată de Serviciul de Impozite și Taxe Locale în data de 5 mai a.c., din care reiese că și-a plătit taxele și impozitele aferente bunurilor pe care le deține. „Cred că este vorba de o neînțelegere, deoarece eu am plătit la începutul acestei luni impozitele datorate Primăriei Municipiului Focșani. De asemenea, cred că, cel mai probabil, în presă a apărut o situație mai veche, cu persoanele care aveau la un moment dat restanțe sau sume de plată pe anul în curs. În prezent nu am nicio datorie restantă”, a precizat Marian Lungu,care ne-a pus la dispoziție chitanța.
Declarația sa vine după ce în presă a fost publicată o listă emisă de Primăria Focșani din care reiese că Marian Lungu are datorii restante la Serviciul de Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Focșani.  

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?