Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Fotbal județean – Euromania, prima finalistă a Cupei României!


Miercuri seara, pe Milcovul, formația din Dumbrăveni a promovat în finala Cupei României, etapa județeană, după 120 de minute jucate în compania Voinței Cîrligele. Pentru că la ora jocului de pe Milcovul am fost la meciul de handbal de Ligă Națională din Polivalentă, pentru a-mi face părere cât mai aproape de adevăr despre prima semifinală a Cupei am discutat cu câțiva spectatori ai păartidei, implicați în fenomenul fotbalistic vrâncean. Ce am aflat!
Euromania, cu prima garnitură în teren, a avut o posesie superioară, a trimis de trei ori mingea în bare – de două ori din lovitură liberă, o dată din acțiune. Voința a rezistat presiunii adversarilor, chiar în condițiile în care a terminat primele 90 de minute cu doi jucători eliminați, adică în 9 oameni. Până la finalul prelungirilor, cârligenii au rămas în opt jucători, după încă o eliminare.
În minutul 118 Dănuț Lechea a marcat pentru 1-0, dar au existat suspiciuni de ofsaid la gol. Tușierul a indicat gol valabil, iar centralul Alexandru Mălinaș a validat! Victorie și calificare pentru Euromania Dumbrăveni!
A doua finalistă a fost decisă aseară, după jocul dintre CSM Focșani 2007 și Tractorul Nănești, care era în curs la ora închiderii ediției Monitorului de Vrancea. 
         

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?