Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Cinci vrânceni au fost prinși băuți la volan


Cinci vrânceni au fost depistați sâmbătă conducând sub influența băuturilor alcoolice. Unui focșănean, polițiștii i-au întocmit dosar penal, după ce au depistat că  avea o alcoolemie de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. „La data de 6 mai a.c., ora 15.00, pe str. Măgura din municipiul Focșani a fost depistat un bărbat de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism și avea o concentrație de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    Tot sâmbătă, un bărbat din Èšifești, a fost depistat în trafic de polițiști, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. „La data de 6 mai a.c., ora 18.40, pe Bld. Brăilei din municipiul Focșani, a fost depistat un bărbat de 33 ani, din comuna Èšifești, în timp ce conducea un autoturism și avea o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”.
    De asemenea, un bărbat din comuna Gologanu, a fost oprit în trafic de polițiști, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a reieșit că și acesta consumase alcool. „La data de 6 mai a.c., ora 00.30, pe str. Republicii din municipiul Focșani, a fost depistat un bărbat de 37 ani din comuna Gologanu în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”
        Un alt focșănean a fost oprit de polițiști, care au stabilit că bărbatul conducea deși băuse și i-au întocmit acestuia dosar penal. ”    La data de 6 mai a.c., ora 04.35, pe str. Ing. Anghel Saligny din municipiul Focșani, a fost depistat un bărbat de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”
        Cel de-al cincilea vrâncean depistat în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice este un bărbat din comuna Vrâncioaia. „La data de 5 mai a.c., ora 16.30,pe DC 93 în comuna Vrâncioaia, a fost depistat un bărbat de 34 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal„, se mai arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?