Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Ozonul tratează boala varicoasă


Doctorița Jeni Violeta David, medic ozonoterapeut, de la Clinica Viomed Focșani, practică Ozonoterapia în Focșani de aproape 7 ani și spune că pacientul mulțumit de rezultatele terapiei, este cea mai bună dovadă că terapia funcționează foarte bine ca atare sau combinată cu o terapie preexistentă a pacientului.
    Toți pacienții care au abordat terapia cu ozon, oricare ar fi schema terapeutică aplicată de medic, au declarat că după 6-7 ședințe de tratament nu mai resimt oboseala în picioare, că greutatea și durerea surdă în gambe au dispărut, iar edemul gambier a scăzut. Toate acestea se produc deoarece ozonul aplicat local perivascular în țesutul dermic se amestecă cu lichidele interstițiale, fiind hidrosolubil și pătrunde în vas, la nivelul acestuia executând un rol trofic, de întărire a vasului prin stimularea secreției de oxid nitric și endotelon, componente principale ale tecii vasculare. De asemenea, ca la orice altă terapie, pacientul trebuie să urmeze protocolul stabilit, ba chiar să intre într-un program de întreținere 1 dată/lună, timp de 6 luni, 1 an, pentru a preveni apariția complicațiilor (ulcer varicos, ischemii zonale, purpure). De asemenea, pacientul trebuie introdus într-un program de control al greutății și ajutat de ședințele de saună cu ozon, electroterapie cu ultraviolete cu unde pentru îmbunătățirea circulației venoase de întoarcere. De asemenea, pacienții tratați cu ozon nu au mai dezvoltat ulterior plăgi varicoase.
    Clinica Viomed se află pe Strada Popa Șapcă, Nr. 9, Apartament 2 BIS (în spatele farmaciei 24). Programările se pot face zilnic, la numărul 0726718442, sau prin mesaj la numerele 0760092361, 0767408495. Clinica Viomed Focșani poate fi găsită și pe site-ul http://vio-med.ro/terapii/
    Cu doctorița Jeni Violeta David ne vom reîntâlni săptămânal și vă vom prezenta efectele miraculoase ale ozonoterapiei, pentru fiecare afecțiune în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?