Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

VIDEO : Schwarzenegger va fi naratorul unui documentar realizat de fiul lui Cousteau despre lumea oceanelor


Cunoscutul actor Arnold Schwarzenegger va fi naratorul documentarului în 3D „Wonders of the Sea”, realizat de Jean-Michel Cousteau, fiul celebrului oceanograf Jacques Cousteau, și de Jean-Jacques Mantello, despre fascinanta lume a oceanelor, informează site-ul The Hollywood Reporter, citat de EFE.
Documentarul produs de 3D Entertainment Films a fost filmat timp de trei ani în apele din largul insulelor Fiji și Bahamas și va purta spectatorul într-o călătorie a cunoașterii și descoperirii amenințărilor care pândesc oceanul. „Când am văzut prima dată imaginile documentarului am rămas fascinat și am vrut să mă alătur imediat proiectului”, a declarat Schwarzenegger, care este de asemenea și unul din producătorii executivi ai filmului. „Este un festin vizual și lansează un mesaj puternic despre cum ne putem proteja oceanele”, a precizat el.
Conquistador Entertainment va prezenta documentarul de 85 de minute la viitoarea ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Explorator, ecologist, educator și producător de film, Jean-Michel Cousteau continuă de peste 50 de ani munca pe care a început-o tatăl său în apărarea oceanelor. Aflat în fruntea companiei Ocean Futures, creată în 1999 după moartea părinților săi, Cousteau fiul a vrut să mențină vie flacăra spiritului familiei sale. În afară de a explora oceanul, misiunea lui este de a educa publicul pentru a acționa în mod responsabil în protejarea mediului înconjurător.
Jean-Michel Cousteau a produs peste 70 de filme care au câștigat diferite premii și care au devenit o armă redutabilă în trezirea conștiințelor față de pericolele care ne amenință planeta.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?