Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Guvernul va suporta cheltuielile de repatriere a româncei decedată în urma atentatului de la Londra


Premierul Sorin Grindeanu, a declarat vineri, la Timișoara, că Guvernul va suporta cheltuielile pentru repatrierea trupului tinerei românce care și-a pierdut viața după atentatul de la Londra. ”Guvernul va suporta cheltuielile de repatriere. Încă o dată transmit condoleanțe familiei româncei decedate la Londra”, a spus Sorin Grindeanu.
Premierul Sorin Grindeanu a declarat vineri, la Craiova, că a fost informat despre decesul româncei rănite în atacul de la Londra și a transmis condoleanțe familiei acesteia. „Am fost informat cu câteva zeci de minute în urmă (…) de deces. Îmi pare rău. Transmit familiei condoleanțe. (…) Putem face o similitudine între ceea ce înseamnă o zonă instabilă, cum este Siria — și unde noi încurajăm dialogul politic, dialogul care să ducă la reinstaurarea păcii — zone de acest tip duc la acțiuni care se desfășoară în anumite părți din Europa, cum a fost atacul de la Londra și care, din păcate, a dus și la pierderi de vieți omenești”, a afirmat Grindeanu, după o vizită la Fabrica Ford din Craiova.
Totodată, șeful Executivului a precizat că a transmis condoleanțe și Prințului Charles pentru victimele atacului de la Londra. „Am transmis condoleanțe și sprijinul și suportul poporului român Alteței Sale Regale Prințul Charles, în urmă cu o săptămână, când a fost în România”, a mai spus Grindeanu. Pe 22 martie, un bărbat a intrat cu autoturismul în pietonii de pe podul Westminster din Londra, iar după aceea a reușit să înjunghie un polițist și a încercat să intre în clădirea Parlamentului, înainte de a fi împușcat mortal de forțele de securitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?