Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

A murit profesoara de limba franceză Gabriela Pană! Avea doar 24 de ani


Profesoara de limba franceză Gabriela Pană, rănită grav în urma unui accident de circulație, produs în luna ianuarie a acestui an pe E85, a murit duminică seara la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București. Tânăra profesoară de numai 24 de ani, care a predat la Școala Gimnazială Tîmboiești, a fost internată în spitalul bucureștean imediat după producerea accidentului. La două luni de la momentul cumplitului accident, în care a fost implicată în timp ce se ducea la școală, inima sa nu a mai rezistat.
S-a luptat mult pentru viața sa, fiind operată de mai multe ori. Dar, Dumnezeu a chemat-o la el. A chemat-o să le predea limba franceză îngerilor, să le preda cu dăruire, așa cum o făcea și la Școala Gimnazială Tîmboiești.
Învățământul vrâncean, care s-a mobilizat exemplar atunci când Sindicatul Liber din Învățământ Vrancea a făcut apel la solidaritate pentru a o ajuta pe Gabriela, este acum în doliu. A pierdut un om de excepție! „Gabi a fost o profesoară de excepție. A fost o colegă deosebită, care se achita tot timpul de orice sarcină pe care o avea de îndeplinit față de școală, elevi, părinți și noi, colegii ei. Era foarte iubită de copii, care tot timpul erau apropiați de ea, mai ales că avea ca dirigintă clasa a VI-a. Nu îmi aduc aminte să fi fost vreodată tristă sau abătută. Era o fire veselă și plină de viață. Am fost de multe ori la ea la spital, o consideram ca și copilul meu. Vestea că nu mai este printre noi ne-a întristat pe toți colegii. Suntem alături de familia îndurerată și transmitem sincere codoleanțe. Vei rămâne veșnic în inima și în sufletul nostru dragă Gabi!”, a transmis Ana Gavrilescu, directoarea Școlii Gimnaziale din Tîmboiești.
Accidentul s-a produs la finalul lunii ianuarie, pe drumul E 85, după intersecția cu drumul ce duce la Cotești. Atunci, un șofer din Dâmbovița a pătruns pe contrasens și a lovit mașina în care se aflau trei cadre didactice, printre care și Gabriela Pană, care făceau naveta de la Focșani la Tîmboiești.
Potrivit unor surse, sicriul cu trupul neînsuflețit al profesoarei de franceză va fi adus acasă în cursul zilei de astăzi, urmând ca înmormântarea să aibă loc undeva în cursul zilei de joi, la Sihlea, de unde sunt părinți tinerei. „Biroul Operativ al Sindicatului Liber din Învățământ Vrancea este profund îndurerat de vestea pe care a primit-o astăzi (ieri-n.r.). Colega noastră a pierdut lupta cu viața în ciuda tuturor eforturilor depuse. Am fost alături de ea și familia ei încă de la început, pentru că trebuia să rămână în viață pentru a modela personalitatea elevilor care o îndrăgeau atât de mult. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!”, este mesajul Sindicatului Liber din Învățământ Vrancea.  

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate!
Dumnezeu să o odihnească în pace!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?