Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Ozonoterapia în tulburările de dinamică sexuală (ejaculare precoce și impotență)


 Doctorița Jeni Violeta David, medic ozonoterapeut, de la Clinica Viomed Focșani, practică ozonoterapia în Focșani de aproape 7 ani și spune că pacientul mulțumit de rezultatele terapiei, este ce mai bună dovadă că terapia funcționează foarte bine ca atare sau combinată cu o terapie preexistentă a pacientului. Medicul ozonoterapeut susține că ozonoterapia poate ajuta și în cazurile tulburărilor de dinamică sexuală.
      Din ce în ce mai des în ultimii zece ani, spune doctorița, întâlnim atât bărbați cât și femei cu vârstă de 30 de ani, dar și peste, care din cauza stresului, a activităților suprasolicitante din timpul zilelor de muncă, a creșterii frecvenței unor boli ca diabetul, boli neurologice, obezitate, hipertensiune arterială, au tulburări de ritm care implică folosirea unor medicamente ce au ca efect secundar tulburări de dinamică sexuală. De asemenea, în adenom de prostată, prostatite cronice sau acute, infecții ale tractului urinar cu anumiți germeni mai rezistenți chiar și ai celor venerieni, întâlnim, precizează medicul Jeni Violeta David, disfuncții sexuale, nemaivorbind de factorii psihogenici de debut ai acestor disfuncții. Un tratament natural lipsit de efecte secundare, o metodă minim invazivă de tratament o reprezintă oxigen-ozonoterapia prin autohemoterapia majoră administrată în frecvență de două ședințe pe săptămână, alternând cu insuflație rectală cu 300 CC ozon timp de 12-15 ședințe, apoi scăzând gradual în întreținere și ajungând la o ședință pe săptămână, apoi la două săptămâni, apoi la trei săptămâni.
 Sauna cu ozon, ca metodă neinvazivă, se alătură nevoii acestor pacienți, aceștia beneficiind concomitent în cursul tratării cu ozon și de programele speciale concepute de aparat pentru 120 de boli. Astfel, 10 ședințe cu frecvență de două ori pe săptămână concluzionând din punct de vedere fiziopatologic, ozonul are aceleași mecanisme de acțiune ca sildenafina și todafilina îmbunătățind aportul de oxid nitric, având efect vasodilatator direct pe vasele din componența aparatului erectil.
       Clinica Viomed se află pe Strada Popa Șapcă, nr. 9, apartament 2 BIS (în spatele farmaciei 24). Programările se pot face zilnic, la numărul 0726718442, sau prin mesaj la numerele 0760092361, 0767408495. Clinica Viomed Focșani poate fi găsită și pe site-ul http://vio-med.ro/terapii/ 
       Cu doctorița Jeni Violeta David ne vom reîntâlni săptămânal și vă vom prezenta efectele miraculoase ale ozonoterapiei, pentru fiecare afecțiune în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?