Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Un cetățean ucrainean și un bucureștean, depistați cu aproape 160 km la oră pe un drum din Vrancea unde limita maximă este la jumătate


Sfârșitul săptămânii trecute a fost plin pentru polițiștii rutieri. Vineri, sâmbătă și duminică, oamenii legii au aplicat peste 300 de amenzi șoferilor care au fost surprinși conducând sub influența băuturilor alcoolice, dar și celor care au călcat prea tare pedala de accelerație. „La acest sfârșit de săptămână am derulat o acțiune pe viteză și alcool. Timp de trei zile au fost aplicate un număr de 360 sancțiuni, au fost reținute 33 permise de conducere, 6 dintre acestea șoferilor care au fost surprinși circulând sub influența băuturilor alcoolice. Dacă în prima parte a zilei acțiunea s-a desfășurat pe viteză, cea de a doua parte a fost pe alcool”, ne-a precizat comisar șef Adrian Huzum, de la Poliția Rutieră Vrancea.
Potrivit polițiștilor, un bărbat din Vulturu a fost surprins conducând pe bulevardul Brăilei din Focșani un autoturism deși avea 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cea mai mare viteză înregistrată în această perioadă a fost în cazul unui bucureștean, aflat la volanul unui autoturism marca Ford. Acesta a fost surprins conducând cu 163 km/h în afara localității Garoafa, unde limita de viteză este de 80 km/h. Cu viteză mare a fost surprins de polițiști și un ucrainean care, circula tot în afara localității Garoafa, dar cu 158 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?