Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

India: O postare răutăcioasă pe Twitter i-a adus unui polițist o operație gratuită de reducere a greutății


O postare pe Twitter a unei populare scriitoare indiene în care umilea un polițist pentru faptul că era gras l-a adus pe omul legii în lumina reflectoarelor și l-a ajutat să primească o operație gratuită de reducere a greutății, informează DPA. Inspectorul Daulatram Jogawat a fost externat luni din Spitalul Saifee din Mumbai, după ce a suferit o intervenție chirurgicală bariatrică, a indicat purtătoarea de cuvânt a unității sanitare, Amrita Datta.  Polițistul a ținut însă să îi mulțumească scriitoarei Shobhaa De pentru pentru tweet-ul său, considerat de numeroși internauți drept umilitor, pentru consecința neintenționată a acestuia de a atrage atenția cu privire la starea sa de sănătate.
Shobhaa De a atașat o poză cu polițistul la o postare de luna trecută în care declara că Mumbaiul plănuiește măsuri de securitate puternice („heavy”, cuvânt care poate descrie și o persoană supraponderală, n.red.) pentru alegerile locale. Tweetul său a devenit viral, însă mulți au acuzat-o pe De de faptul că a dat dovadă de insensibilitate. În acest context, spitalul Saifee s-a oferit să îl opereze pe Jogawat, a precizat Datta, adăugând că polițistul, care cântărea 180 de kilograme înainte de operație, ar putea pierde până la 80 de kilograme în următoarele 18 luni.
Spitalul a fost în atenția presei după ce a început să trateze o femeie egipteană, care, potrivit relatărilor, ar fi avut cea mai mare greutate din lume, de 500 de kilograme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?