Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Dinamovistul Antun Palić scoate la licitație un tricou de joc pentru micuța Anastasia


  Pe pagina de facebook „Doar Dinamo” au fost scoase ieri la licitație două tricouri ale unor fotbaliști pentru a o ajuta pe micuța Anastasia, fetița din Vidra care la nici patru anișori se luptă cu o boală gravă – amiotrofie spinală gradul 2.
    „Ajut-o și tu pe Anastasia! LICITAÈšIE! De ziua femeii lansăm o licitație pentru o fetiță superbă de 3 ani și jumătate care nu poate să meargă. Căpitanul lui Dinamo, Antun Palic s-a implicat și pune la bătaie un tricou de joc, cu semnătură și cu un mesaj pentru cel care va intra în posesia acestuia. De asemenea, se licitează tricoul original al lui Marius Alexe (fost jucător la Dinamo). Prețul de pornire pentru fiecare tricou este de 350 de lei și vom avea doi câștigători. Licitația durează 10 zile”, se arată în postarea de pe pagina de facebook „Doar Dinamo”. Deja, în câteva ore, suma oferită ajunsese la 1500 de lei pentru tricoul lui Antun Palić.
    Vă reamintim că impresionați de chinul micuței Anastasia, mai mulți oameni cu suflet mare au devenit membri ai unui grup pe Facebook, grup public în care oricine poate licita orice obiect dorește, banii astfel obținuți mergând în conturile mamei fetiței. Pagina se numește „Anastasia, împreună putem face primii pași” și pe ea au fost scoase la licitație o mulțime de jucării, genți, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, colecții de cărți, bijuterii și tot felul de alte obiecte. Cei care le scot la vânzare le oferă din toată inima, iar cei care cumpără știu că gestul lor înseamnă un pas în plus pentru ca micuța Anastasia să ajungă să facă tratamentul recuperator de care are nevoie, la o clinică din Thailanda.
    Despre cazul acestei fetițe am scris la jumătatea lunii ianuarie, dramatica ei poveste putând fi recitită accesând linkul: http://monitorulvn.ro/articole/galerie-foto-o-mama-face-un-apel-disperat-la-solidaritate-fetita-ei-bolnava-de-amiotrofie-spinala-are-nevoie-de-ajutor_2_70873224.html
    Anastasia s-a botezat singurică astfel, îndrăgostindu-se de acest nume și determinând pe toată lumea să o strige astfel. Pe fetiță o cheamă, de fapt, Daria-Elena Apostu iar mămicii ei, Camelia Ivan, în vârstă de 29 de ani, din Vidra, i se rupe inima atunci când trebuie să-i răspundă la toate întrebările: De ce ea, Anastasia, nu poate să meargă și ceilalți copii pot. De ce ea, Anastasia, trebuie să poarte corset și orteze iar restul picilor nu… De ce ea, Anastasia, trebuie să facă zeci și sute și mii peste mii de ore de kinetoterapie și multe alte tratamente în loc să ia copilăria în piept cu acea exuberanță  inocentă a tuturor copiilor lumii… De ce… „Îi explic atât cât poți explica astfel de lucruri unui copil de vârsta ei… Îi spun că atunci când se va face mare va reuși să facă tot ce fac și ceilalți și de aceea, mereu îmi spune: „abia aștept să cresc mare ca să… E o fetiță veselă, inteligentă, vorbește și engleza și româna, îi place muzica rock, îi plac cărțile, poveștile, știe poezii, ar vrea să cânte la chitară dar și pentru a cânta la chitară îi trebuie forță…”, a spus, cu durere în suflet, mama Anastasiei. Fetița ei a venit pe lume cu această boală genetică gravă, „amiotrofie spinală gradul 2”. De trei ani încoace, părinții ei au făcut și fac eforturi supraomenști pentru a-i asigura tratamentele de care are nevoie pentru ca mușchii copilei să funcționeze. Au aflat că există o speranță de vindecare la o clinică din Thailanda, au primit confirmarea și acceptul pentru internare, în vederea efectuării unui transplant de celule stem. Dar totul costă aproximativ 30.000 de dolari, bani pe care nu au de unde să îi ia.
    Așadar, dacă doriți să ajutați la recuperarea acestei copile, puteți cumpăra lucruri scoase la vânzare pe pagina de Facebook „Anastasia, împreună putem face primii pași!”
    De asemenea, Camelia își pune toate speranțele în cei care vor citi dramatica poveste a fetiței sale. Fiecare donație, indiferent de sumă, va fi o mână de ajutor întinsă micuței Anastasia. Donațiile se pot face la conturile deschise pe numele mamei Anastasiei, Ivan Camelia-Liliana, astfel:

Cont pentru donații în LEI:
RO76INGB0000999906516682 (RON)
Cod SWIFT:INGBROBU
Cod BIC:606410008
Titular cont: IVAN CAMELIA-LILIANA

Cont pentru donații în EURO:
RO76INGB0000999906504169(EUR)
Cod SWIFT :INGBROBU
Cod BIC : 606410008
Titular cont: IVAN CAMELIA-LILIANA

Cont pentru donații în USD:
RO26INGB0000999906504196(USD)
Cod SWIFT :INGBROBU
Cod BIC :606410008
Titular cont: IVAN CAMELIA-LILIANA

Părinții fetiței pot fi contactați la adresele de email: john_apostu75@yahoo.com;
camelia_ivann@yahoo.com.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?