Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

O fată de 15 ani, însărcinată, a căzut din căruță și a ajuns la chirurgie infantilă


O adolescentă de 15 ani, din Mărășești, însărcinată în 25 de săptămâni, a căzut accidental din căruță și a suferit un traumatism cranio-cerebral. Minora a fost internată în cadrul secției de chirurgie-infantilă a spitalului Județean Focșani. „C.C., femeie în vârstă de 15 ani, din Mărășești, traumatism  cranio-cerebral acut închis prin cădere accidentală din căruță. Traumatism toracic închis, sarcină în evoluție 25 de săptămâni. Pacienta se internează la chirurgie infantilă”,  se arată în buletinul de presă al spitalului.
    Un bărbat din Gologanu, a ajuns cu nasul spart, luni dimineață, la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului județean, după ce efectiv a căzut din picioare.  „B.M., bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Gologanu, traumatism cranio-facial prin cădere de la același nivel, fisură oase nazale. Bilet de trimitere ORL”.
    Un bărbat din Mărășești, care a băut prea mult, a ajuns luni la UPU, iar pentru că prezenta stare de agitație excesivă a fost trimis la un examen psihiatric. „D.V., bărbat în vârstă de 49 de ani, din Mărășești, uz nociv de alcool. Agitație psihomotorie. Examen psihiatrie”. Tot luni, un bărbat din satul Boțârlău a fost internat în cadrul secției de chirurgie, din cauza multiplelor traumatisme suferite. „T.M., bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea Boțârlău, politraumatism prin agresiune. Internat chirurgie”.
    Un bărbat din Sihlea a refuzat internarea, deși a a fost adus la UPU Foșcani înjunghiat în regiunea dorsală.  „F.S., bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Sihlea, plagă înjunghiată  prin agresiune în regiunea dorsală. Pacientul nu se internează”. Alți doi bărbați au avut nevoie de îngrijirile medicale ale personalului de la UPU, după ce a au fost bătuți. „L.N., bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Valea Sării, traumatism cranio-cerebral prin agresiune, traumatism toracic închis. Pacientul nu se internează. Z.T., bărbat în vârstă de 48 de ani, din Focșani, traumatism cranio-cerebral minor prin agresiune. Pacientul nu se internează”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?