Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

ULTIMA ORĂ! Deținutul condamnat pentru omor și evadat din Penitenciarul Rahova, CĂUTAT ÎN VRANCEA


Deținutul în vârstă de 28 de ani, condamnat definitiv la 13 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, care a evadat din Penitenciarul Rahova, este căutat în Vrancea. Înainte de încarcerare, el avea domiciliul în localitatea Secuieni, județul Bacău. Echipaje ale poliției au ajuns în zona localităților Vulturu, Măicănești, Nănești, Suraia, Biliești.
Dispariția acestuia a fost sesizată luni seară în jurul orei 20.00, potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP). Deținutul a evadat atunci când presta activități lucrative și desfășura activități de întărire a dispozitivului de pază. Conducerea penitenciarului a deschis o anchetă internă.
„În vederea capturării deținutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv: blocarea căilor de acces- posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului București Rahova, precum și cooperarea cu Inspectoratul General de Poliție, I.P.J Ilfov, D.G. Jandarmi a Municipiului București, I.G.al Poliției de Frontieră. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului”, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).
 Bărbatul are o înălțime de 1,64 m, ochi verzi, frunte îngustă, ridată, păr șaten închis, statură mijlocie, purta pantalon tip jeans și jachetă culoare închisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?