Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Secretele din spatele unor cupluri celebre: Nicole Kidman și Keith Urban


Actrița câștigătoare a unui Oscar, Nicole Kidman, și cântărețul de muzică country, Keith Urban, au sărbătorit anul trecut zece ani de căsătorie, însă nu totul a fost roz în căsnicia lor, notează ziarul spaniol ABC în ediția online. Cei doi, având aceeași vârstă, 48 de ani, s-au cunoscut în 2005 și, după cum au mărturisit, „a fost dragoste la prima vedere”. „Când am cunoscut-o și m-am căsătorit cu Nicole, atunci a început viața mea”, a povestit Keith Urban într-un interviu acordat postului CBS. La rândul său, actrița se consideră o persoană spontană, declarând revistei Elle: „Îmi place să mă căsătoresc și apoi să cunosc persoana. Știu că sună ciudat dar pentru mine este un proces firesc”.
De atunci cuplul a adoptat două fetițe, Sunday, de 7 ani și Faith, de 5 ani. Nicole Kidman mai are doi copii adoptați Connor, 21 de ani, și Isabella, 23 de ani, cu fostul ei soț Tom Cruise. Însă nu totul a fost roz în relația celor doi. Distanța mare de peste 12.000 de kilometri care îi separa pe Keith Urban, care locuiește la Sidney, și Nicole Kidman, care trăia la Los Angeles cu cele două fiice ale lor, a fost pe punctul de a le destrăma căsnicia. La care s-au adăugat problemele de alcool și droguri cu care s-a confruntat artistul și pentru care a fost nevoit să fie internat la un centru de dezintoxicare. A fost probabil perioada cea mai grea din viața lui, însă Nicole l-a susținut deplin.
Nicole și Keith au trecut prin multe momente grele împreună, dar au luptat pentru relația lor și au demonstrat că sunt o familie puternică, a comentat o sursă apropiată cuplului pentru E!News.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?