Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Adunarea Generală a AJF Vrancea va fi sâmbăta viitoare!


Adunarea general a AJF Vrancea a fost convocată pentru sâmbătă, 4 martie 2017, ora 11, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Focșani. La adunare, fiecare membru al Asociației va fi reprezentat de o persoană, așa cum este precizat în comunicatul postat pe site-ul AJF. 
La ordinea de zi a adunării sunt prevăzute prezentarea, discutarea și supunerea aprobării prin vot a bilanțului contabil pentru anul 2016 și descărcarea de gestiune a Comitetului Executiv, afilierea definitivă a structurilor sportive care au depus cereri de afiliere în anul 2016 – CSM Focșani 2007, Sportul Ciorăști, Săgeta Biliești. La ordinea de zi se mai află și dezafilierea structurilor sportive conform articolului 20, alineatul 2, punctele a, b și c din Statutul AJF Vrancea – Fan Club Steaua Mărășești, Șoimii Internațional Mircești, Victoria Vînători, Sporting Focșani, Viitorul Homocea, Voința Răstoaca.  
Va fi prezentată și o informare referitoare la desfășurarea returului Superligii Altdorf Tehnik și Ligii a V-a și a etapelor Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?