Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Focşăneanul Daniel Fusaru este noul manager al ECHIPEI NAŢIONALE de karate SKDUN


Rezultatele obținute în competițiile naționale și internaționale i-au adus focșăneanului Daniel Fusaru o nouă satisfacție pe plan profesional. În urma evoluției pe care a avut-o la Campionatul European de karate SKDUN de la Daugava (Letonia), sensei Daniel Fusaru a fost numit în funcția de manager al echipei naționale de karate SKDUN. Acesta va pleca mâine alături de președintele Federației, Aurel Pătru în Germania pentru a pregăti Campionatul European din anul 2016, dar și pentru a concura la un concurs organizat la Nurberg, sportivul de la CSM 2007 Focșani urmând să participe în probele de kata și kumite.
Ca sportiv de mare performanță, sensei Daniel Fusaru a câștigat numeroase titluri și medalii mondiale, europene și naționale. Este maestru emerit al sportului, la Gala Sportului 2008 a fost declarat sportivul anului la disciplina arte marțiale și este deținător al centurii negre 4 DAN. Aceste reușite au fost obținute în perioada n care Daniel Fusaru a fost legitimat la CS AIKO București, între 1991 și 2006 și la CS Dinamo București, între 2006 și 2015, după ce, la 12 ani, a început să practice artele marțiale la CS Unirea Focșani. De la 2 martie 2015, Daniel Fusaru, care este absolvent al Facultății de Drept, a revenit la Focșani ca sportiv și este legitimat la CSM Focșani 2007.
În prima zi a competiției din Letonia, la Cupa Europei au urcat pe podium și alți karateka de la clubul CSM 2007 Focșani, după cum urmează: Laurențiu Nemuț – aur la kumite (juniori), Emanuel Borș – argint la kumite juniori și la kata și Andrei Ungureanu – bronz la Sanbon kumite (copii). Duminică, în a doua zi de concurs, karateka de la CSM 2007 Focșani au obținut următoarele rezultate: Andreea Arginteanu – locul III la kumite junioare, Bogdan Alpreotesei – locul II la kumite tineret, Dragoș Pantazică – locul III la kumite juniori, George Dochioiu – locul V la kumite tineret, iar Daniel Fusaru a ocupat locul III la kumite echipe masculin. Sâmbătă, în prima zi a Campionatului European, Fusaru a cucerit trei medalii: una de aur la kata, cu echipa masculină de seniori a României, una de argint la kata cu echipa mixtă de seniori a României și una de bronz la kata individual seniori.
O altă sportivă de la clubul CSM 2007, Andreea Arginteanu a obținut medalia de aur cu echipa de kata a României la junioare. Luna viitoare, sportivii de la CSM 2007 Focșani vor participa la Openul Belgiei, iar pe 13 iunie, la Focșani va fi organizat Openul României, competiție internațională care va reuni la start cei mai buni practicanți de karate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?