Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Copiii din Centrul „Forget Me Not” vă invită să cumpărați „Mărțișoare cu noroace“


Copiii din cadrul Centrului de Asistență și Sprijin „Forget Me Not” din Focșani, ce face parte din structura DGASPC Vrancea, desfășoară, în perioada 21 februarie-05 martie a.c., o nouă ediție a proiectului lor, intitulat „Mărțișoare cu noroace”. Proiectul este organizat în parteneriat cu Focșani Mall, acolo unde se pot cumpăra și respectivele mărțișoare, și cu Fundația „Forget Me Not”.
    Sub îndemnul „Hai să pictăm împreună pe sticlă, să creăm mărțișoare și să ne pictăm pe față!”, atelierul are trei direcții de activitate: confecționat mărțișoare, pictură pe sticlă și pictură pe față. „Acțiunea se află la cea de-a treia ediție și își propune să atragă cât mai mulți participanți, pentru a-i învăța pe cei mici să confectioneze mărțișoare și să le poată oferi cu drag, celor din jur, câte un simbol al noului anotimp. Fie că este vorba de bunica, de doamna învățătoare sau de colegele de școală sau grădiniță, gestul participanților va reprezenta o amintire unică. Proiectul se bucură de participarea voluntarilor de la Liceul de Artă «Gheorghe Tattarescu» Focșani”, a spus Adina Lăscan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea.
Potrivit acesteia, acest proiect se încadrează într-o sferă ce își propune să valorifice potențialul creator al copiilor. „Totodată, ne îndeamnă pe noi, cei mari, să sădim în inimile lor dragostea pentru frumos, autentic, armonie și valoare. Sărbătoarea Mărțisorului constituie o ocazie eficientă de valorificare a tradițiilor și a obiceiurilor românești și reprezintă un izvor de bucurie și satisfacție care creează copiilor o stare de bună dispoziție favorabilă atât dezvoltării psihice, fizice cât și estetice”, a mai spus Adina Lăscan.
    Organizatorii multumesc sponsorilor care au avut un aport deosebit în  susținerea acestei inițiative, respectiv Hareion, Deep Serv, Carrefour Focșani și Caspro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?