Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Handbal, Liga Națională – Întâlnire dificilă cu un posibil adversar din play-out!


•    Politehnica Timișoara – CSM Focșani 2007, astăzi, 11 februarie, de la ora 16.00, joc televizat de TVR 1
•    CSM Focșani 2007 a contestat printr-un memoriu adresat președintelui Alexandru Dedu și secretarului general Mihail Bocan ca și Comisiei Centrale de Competiții Hotărârea FRH referitoare la retragerea din Liga Națională a HC Adrian Petrea Reșița

CSM Focșani 2007 a plecat ieri dimineața spre Timișoara unde va juca astăzi, 11 februarie, în Sala Constantin Jude, cu formația locală Politehnica. Gazdele, aflate în vecinătatea zonei de play-out caută prima victorie din acesta an. Și implicit cele trei puncte care să-i ofere o oarecare siguranță că va rămâne între primele opt echipe ale clasamentului la finalul sezonului regulat. Așa cum declară, oficialii formației timișoreni se așteaptă la un meci greu! Nici nu ar avea cum, pentru că le sunt proaspete în minte ultimele minute ale meciului din tur din Polivalenta focșăneană unde au smuls un punct în, practic, ultima secundă a jocului.
CSM Focșani 2007 va intra pe teren cu obiectivul clar de a câștiga, așa cum se întâmplă în fiecare partidă. În afară de prestația din tur – de foarte excelentă calitate  – oaspeții vor avea ca argument o foarte bună determinare, nevoia presantă de puncte după ce Federația Română de Handbal i-a luat din birou cele trei puncte castigate pe teren în meciul cu Adrian Petrea Reșița. Și, de ce nu, în măsura în care profesorul Viorel Ciubotaru va apela la serviciile lor, valoarea ridicată a nou veniților în lotul focșnenilor, portarul Tevzadze și interul stânga Popovici.
Meciul va fi condus de perechea de arbitri Cristian Baban și Ionuț Marta, din Maramureș iar observator va fi Ilie Vizitiu din Hunedoara.
Meciul va putea fi urmărit în direct la TVR 1, începând cu ora 16,00.

     Așa cum anticipam în numărul de ieri al Monitorului de Vrancea, CSM Focșani 2007 a trimis președintelui FRH, Alexandru Dedu, secretarului general al FRH, Mihail Bocan și Comisiei Centrale de competiții un memoriu în care solicită să fie reanalizată hotărârea prin care au fost anulate rezultatele HC Adrian Petrea în Liga Națională după retragerea acesteia din campionat. Și, prin implicație, au fost anulate și cele trei puncte obținute pe terenul de joc în meciul cu formația reșițeană  de CSM Focșani 2007 care a fost pusă, astfel, în poziție de inferioritate față de echipe cu care se va confrunta în play-out. Este vorba despre formații care au pierdut pe teren jocurile – și punctele – cu HC Adrian Petrea Reșița și cărora hotărîrea Comisiei de competiții a FRH le-a adus beneficul de a avea cu trei puncte mai mult decât CSM Focșani 2007  față de ceea ce aveau până atunci! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?