Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

ULTIMA ORĂ! VIDEO:Accident în față la Parchetul Județean; un mort și un rănit


Un accident a avut loc în această seară în fața Parchetului Județean. Din primele informații, două persoane sunt încarcerate. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE! Din primele date de la fața locului rezultă că șoferul unui autoturism Renault a fost rănit grav și este în comă, fiind transportat la spital, iar pasagerul din dreapta a decedat. De asemenea, martorii accidentului spun că un alt pasager a ieșit pe propriile picioare din mașină și s-a suit în ambulanță. Tot potrivit martorilor, mașina ar fi avut viteză foarte mare, ar fi ocolit limitatoarele de la trecerea de pietoni de la Colegiul Cuza și s-a oprit într-un stâlp vizavi de sediul Parchetului. 
UPDATE2! „Pasagerul din dreapta, un tânăr de 22 de ani din Focșani, este decedat, cel care conducea, un tânăr de 22 de ani, din Vidra, a fost descarcerat și a fost dus în comă profundă la UPU, iar cea de-a treia persoană aflată în mașină este tot un tânăr, care prezintă confuzie și șoc postraumatic. Tânărul în comă este supus investigațiilor”, ne-a spus dr Vitalie Bețișor, manager SAJ Vrancea.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?