Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Handbal, Liga Națională – CSM Focșani contestă hotărârea Comisiei de Competiții a FRH prin care pierde punctele câștigate cu Reșița!


CSM Focșani 2007 contestă hotărârea Comisiei de Competiții a FRH prin care rezultatele din campionat ale HC Adrian Petrea Reșița au fost anulate după retragerea din competiție. Profesorul Viorel Ciubotaru, antrenorul formației focșănene consideră că este incorectă anularea acestor rezultate, decizie care o deposedează de cele trei puncte pe care CSM Focșani 2007 le-a câștigat pe teren, după un meci foarte disputat, cu formația reșițeană la începutul campionatului! În timp ce Focșaniul rămâne fără cele trei puncte, echipe cu care foarte probabil se va întâlni în play-out nu sunt afectate în nici un fel pentru că au pierdut meciurile din campionat cu HC Adrian Petrea Reșița!
În situații similare cu CSM Focșani se află și formațiile din Făgăraș și Satu Mare, dar și HC Vaslui, Steaua, CSM București și HC Dobrogea Sud. În luările de poziții ale reprezentanților formațiilor din partea de sus a clasamentului a fost exprimată aceeași nemulțumire a acestora pentru hotărârea care le anulează punctele câștigate pe teren în meciurile cu Reșița și solcitarea de a se reveni la situația firească: păstrarea rezultatelor echipei retrase din campionat începând cu etapa a 17-a a Ligii Naționale, care are un sezon regulat de 26 de jocuri!  
CSM Focșani urmează să se adreseze cu un memoriu în acest sens Federației Române de Handbal!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?