Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

ULTIMA ORĂ! ȘAPTE localități din Vrancea și cinci din Buzău, fără energie electrică din cauza unor avarii


Douăzeci și șapte de localități din județele Buzău, Brăila, Dâmbovița, Prahova și Vrancea au rămas, în noaptea de miercuri spre joi, fără energie electrică din cauza unor avarii provocate de vânt. Potrivit unui comunicat transmis de Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Munteania Nord, avarii provocate de vânt s-au înregistrat în județele Buzău, Brăila, Dâmbovița, Prahova și Vrancea.
În județul Vrancea, joi dimineață erau nealimentate cu energie electrică localitățile Bălești, Bogza, Caiata, Râmniceni, Sat Nou, Tătaru și Slobozia Botești. SDEE sucursala Focșani are patru echipe pe teren pentru remedierea defecțiunilor.
În județul Buzău, erau nealimentate cu energie electrică localitățile Brădeanu, Amaru, Balta Albă, Boldu și parțial Breaza, sucursala Buzău a SDEE având în teren 16 de echipe.
De asemenea, în județul Brăila erau nealimentate cu energie electrică localitățile Åžtefan Gheorghiu, Chioibănești, Pribeagu, Sătuc, Gălbenu, Å¢intecani, Jirlău, Drobu și Udrești, aici nouă echipe lucrând pentru remedierea defecțiunilor.
În județul Dâmbovița erau fără curent electric localitățile Fusea, Merișu și Plopu, cu șase echipe pe teren, iar în județul Prahova sunt nealimentate cu energie electrică localitățile Mizil, Baba Ana și Cireșanu, sucursala Ploiești a SDEE trimițând în teren cinci echipe.
Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Munteania Nord arată că intervențiile echipelor vor continua până la alimentarea integrală a zonelor afectate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?