Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Tamponarea dintre patru mașini, în zona Praktiker, s-a transformat în accident rutier


Tamponarea dintre patru mașini, ce a avut loc marți dimineața, în zona Praktiker, s-a transformat în accident. Șoferul unuia dintre autovehiculele implicate în accident a mers la spital, acuzând dureri în piept. „I.I., bărbat în vârstă de 58 de ani, din Iași, traumatism toracic cu fractură 1/3 medie stern, prin accident rutier. Pacientul nu se internează”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean Focșani.
Reamintim că un accident, în care au fost implicate patru autovehicule, a avut loc marți dimineață, în jurul orei 6.00, pe șoseaua de centură a Focșaniului. Potrivit polițiștilor, o autoutilitară a ieșit dintr-o stație peco aflată în zona Praktiker, iar șoferul acesteia nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism și s-au ciocnit. La nici două minute, un șofer care conducea o altă autoutilitară nu a observat că în zonă s-a produs un accident rutier, a lovit o mașină care era staționată și a ricoșat pe celălalt sens de mers, lovind un autoturism care circula regulamentar.
În urma accidentului nu au rezultat victime, motiv pentru care evenimentul a fost socotit tamponare. „La data de 7 februarie a.c., la ora 6.07, a avut loc o tamponare. O autoutilitară a ieșit din Peco, nu a acordat prioritate de trecere și s-a lovit cu un autoturism. La două minute, o altă utilitară nu a observat evenimentul rutier și a lovit mașina care era staționată, după care a ricoșat în alt autoturism care venea pe contrasens”, ne-a declarat la vremea respectivă subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?