Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

ULTIMA ORĂ! Mașini parcate pe o stradă din Focșani, avariate de un șofer de 25 de ani beat


BULETIN DE PRESÄ‚ IPJ VRANCEA
Evenimente rutiere
 La data de 23 ianuarie a.c., un bărbat din municipiul Focșani a sesizat faptul că pe str. Pictor N. Grigorescu, în noaptea de 22/23.01.2017, persoane necunoscute i-ar fi distrus retrovizoare stânga de la autoturism parcat. 
În urma cercetării la fața locului au mai fost găsite parcate alte două autoturisme care prezentau urme de distrugere la nivelul elementelor de caroserie.
În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că principalul bănuit de săvârșirea faptelor este un tânăr de 25 ani, din municipiul Focșani, care ar fi condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și a provocat distrugerile.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
 La data de 3 februarie a.c., ora 21.25, în municipiul Adjud, a fost depistat un bărbat de 38 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism care avea inspecția tehnica periodica expirata, iar ulterior în urma verificărilor efectuate s-a mai constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumul public suspendat ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul rutier și nu a predat permisul de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
 La data de 4 februarie a.c., orele 08.04, pe B-dul Brăilei din municipiul Focșani, a fost depistat un bărbat de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturism, deși avea o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
 La data de 5 februarie a.c., ora 00.30, pe Bld. Independentei din municipiul Focșani, a fost depistat un bărbat de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism care avea montate plăcuțe de înmatriculare care aparțineau altui autoturism, autoturism care era radiat din circulație din 11.11.2016. Ulterior, polițiștii au stabilit faptul ca autoturismul era radiat din circulație de data de 25.07.2016
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.
   La data de 5 februarie a.c., polițiștii din Golești au depistat în comuna Milcovul  un tânăr de 26 ani din comuna Măicănești, care conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor (0, 43 mg/l alcool pur în aerul expirat).
În cauză a fost întocmit dosar penal.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?