Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Fotbal, juniori: Echipele LPS Focșani au plecat în cantonament! De vineri și până joia viitoare, fotbaliștii focșăneni se pregătesc la Borsec!


Echipele de juniori A și juniori B ale Liceului cu Program Sportiv Focșani au plecat ieri dimineață în cantonament. Până joia viitoare, tinerii fotbaliști pregătiți de profesorii Alin Samoilă-Sava – juniorii A și Daniel Bănică, juniorii B, se vor afla la Borsec, locul unde au fost și iarna trecută și unde au găsit condiții foarte bune de cazare, masă, antrenamente.
În loturile celor două formații nu au survenit modificări importante față de toamna trecută. Profesorul Alin Samoilă-Sava are în pregătire, ca noutate, un fotbalist venit de la Tătăranu, în timp ce profesorul Daniel Bănică a lăsat la Focșani un jucător care era bolnav. La Borsec cele două formații de juniori ale LPS Focșani nu vor avea meciuri de pregătire cu alte echipe, dar odată cu revenirea la Focșani vor avea amicale cu grupări din județele vecine.
După 16 etape, juniorii A ocupă poziția a treia cu 20 de puncte și profesorul Alin Samoila-Sava speră într-un sezon de primăvară care să urce echipa sa chiar pe primul loc! De aceea este foarte important nivelul acumulărilor fizice, dar și tehnico-tactice pe care elevii săi le vor face în zilele petrecute la Borsec. Juniorii B sunt acum pe locul al cincilea, și sunt la distanță apreciabilă de primele locuril! Însă și pentru echipa profesorului Daniel Bănică este posibil un final de campionat care să o urce pe podiumul seriei B a Campionatului Național.             

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?