Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Polițiștii vrânceni, la datorie de ziua Unirii Principatelor Române


Polițiștii vrânceni vor fi la datorie mâine, cu ocazia manifestărilor dedicate Unirii Principatelor Române. Aproximativ 150 de oameni ai legii vor asigura ordinea și siguranța publică. De asemenea, polițiștii de la rutieră vor acționa pentru fluidizarea traficului în zonele de desfășurare a manifestărilor. 
„Marți, 24 ianuarie a.c., aproximativ 150 de polițiști vrânceni vor fi angrenați în dispozitivele organizate pe raza municipiului Focșani, ce au ca scop asigurarea climatului de ordine publică pe timpul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea a 158 ani de la Unirea Principatelor Române. Aceștia provin din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale și poliție rutieră. Ca de fiecare dată, și în zilele de sărbătoare polițiștii vrânceni vor acționa pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, precum și în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfășurării manifestărilor publice, pentru ca toți participanții la eveniment să se bucure în liniște și siguranță de Sărbătoarea Micii Unirii. Pe lângă asigurarea ordinii și liniștii publice, polițiștii angrenați în misiune vor acționa și pentru fluidizarea traficului rutier în zonele de desfășurare a manifestărilor, în scopul prevenirii accidentelor rutiere și ambuteiajelor”, se precizează în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
De altfel, mâine, între orele 7.00 și 18.00, traficul rutier va fi oprit pe bulevardul Unirii, de la Lactobar până la Big. „În vederea desfășurării manifestărilor prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Unirii, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Ștefan cel Mare și intersecția cu str. Unirea Principatelor, în ziua de marți 24 ianuarie 2017, în intervalul orar 7.00 – 18.00”, se arată într-un comunicat al Primăriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?