Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Volei senioare – Fetele Focșaniului reiau campionatul în sala Liceului cu Program Sportiv


Echipa de volei senioare a CSM Focșani 2007 va întâlni, astăzi, 21 ianuarie, de la ora 12,00, în sala LPS, pe ACS Transilvania Brașov. Pentru voleibalistele focșănene ar trebui ca astăzi să fie ziua revanșei în fața unei formații care, în mod surprinzător, le-a depășit în tur cu 3-2 (25-15, 22-25, 23-25, 25-23, 18-16). A fost un meci foarte strâns cum probabil va fi și în sala LPS.
    Profesorul Marian Rădulescu a lucrat cu elevele sale în Focșani – în sala de sport a Colegiului Tehnic Edmond Nicolau și în sala LPS, iar pentru pregătirea fizică de bază a mers cu lotul de senioare, cărora li s-au alăturat și junioarele, la munte, la Gheorgheni. În cele patru etape care mai sunt din retur și în cele două faze al play-off-ului, CSM Focșani 2007 va folosi lotul de jucătoare alcătuit din Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Ana Maria Cimpoeșu, Bianca Rusu, Camelia Lăzăroiu, Delia Lăzăroiu, Diana Georgescu, Livia Lupoae, Lavinia Ifrim, Iulia Stoica.
    Formația focșăneană a avut doar un meci de pregătire, în week-end-ul trecut, în sala LPS, cu echipa CS Bogdan Petriceicu Hașdeu Buzău, lidera primei serii a Campionatului Național de junioare. Meciul, solicitant pentru gazde, i-a oferit profesorului Marian Rădulescu posibilitatea să încerce formule și scheme de joc pe care să le folosească și în meciurile de campionat. Și să-și definească și echipa cu care va începe întâlnirea de astăzi, cu Transilvania Brașov!     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?