Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

VIDEO și GALERIE FOTO : Medicul Nicolae Moise s-a ales cu dosar penal după ce a lovit ușor cu mașina o femeie ce traversa regulamentar strada


Medicul ORL-ist Nicolae Moise, fostul manager al Spitalului Județean Focșani, a accidentat ușor o femeie pe trecerea de pietoni de la Ceasul Rău. Acesta a sunat imediat la 112 deși femeia era mai mult speriată decât lovită. „Veneam dinspre Gară, am făcut dreapta pe Bulevard și mi-a sărit brusc în față o doamnă și fără să vreau am lovit-o. M-a orbit și soarele că imi bătea în ochi, am sunat la 112, am vrut să o duc la spital că o durea spatele. În rest nu avea nimic, era mai mult speriată. A refuzat să o duc la spital și atunci am așteptat să vină organele de poliție”, ne-a spus doctorul Nicolae Moise, fostul director al Spitalului Județean Focșani.
    În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că femeia în vârstă de 52 ani traversa regulamentar strada în momentul în care a fost acroșată de autoturismul condus de medicul Moise.

„La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 10.35, un șofer în vârstă de 67 ani nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea străzii regulamentar. În cauză s-a întocmit dosar penal. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea evenimentului rutier”, ne-a precizat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Vrancea.
    Femeia a fost preluată de o ambulanță SMURD și transportată la spital. În buletinul de presă al Spitalului Județean Focșani se arată că femeia a suferit o „contuzie șold stâng prin accident rutier”, dar nu s-a internat.
    În februarie anul trecut, medicul Nicolae Moise a fost implicat în aceeași zonă într-un incident cu mașina. El ne-a spus atunci că autoturismul său a fost bușit de un alt autovehicul al cărui șofer nu a fost atent.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?