Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Cadru didactic din Adjud, reclamat că ar fi bătut un elev; mama spune că nu a depus reclamația la ISJ


O persoană ne-a sesizat la redacție, miercuri seara, că un cadru didactic din Adjud ar fi bătut un elev. Agresiunea ar fi avut loc în semestrul I al anului școlar 2015-2016. „Din cauza fricii, copilul se pișă pe el și acum. A fost cu el la psiholog și la psihiatru, care i-au spus să ia copiii de la această școală. Nu este prima dată când se întâmplă un astfel de lucru”, precizează persoana care ne-a sesizat cazul.
Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea au spus că au primit și ei o astfel de sesizare, în acest an, însă este diferită de cea trimisă pe adresa redacției Monitorul de Vrancea, deși reclamantul este același. Astfel, dacă în sesizarea trimisă la redacție se precizează că agresiunea ar fi avut loc în anul școlar 2015-2016, în cea care a ajuns la ISJ este trecut anul școlar 2014-2015. În urma verificărilor efectuate, reprezentanții ISJ spun că au aflat faptul că elevul respectiv este acum în clasa a II-a, prin urmare nu ar fi putut fi agresat de educatoare, la ore, nici în anul școlar trecut, nici în anul școlar 2014-2015. Conducerea ISJ Vrancea ne-a precizat că a discutat cu femeia care se presupune că a formulat reclamația, iar aceasta a precizat că nu vrea să fie băgată într-un astfel de scandal. 
Potrivit reprezentanților ISJ, la instituție ajung foarte multe reclamații sau plângeri la adresa profesorilor. Unele sunt semnate, altele sunt anonime.

 

25 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?