Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Un băiat de 14 ani a ajuns la Urgențe după ce a fost lovit în abdomen de alt copil


Un bărbat din Domnești (Ilfov), care se afla în comuna Movilița, a fost adus miercuri la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Focșani, lovit la genunchi în urma unei căzături. Bărbatul mai prezenta și o multitudine de alte probleme medicale. Acesta a primit trimitere către secția de psihiatrie. „C.C., bărbat în vârstă de 55 de ani, din Domnești (adus din Movilița), hipotermie moderată remisă, pneumonie acută atipică, sindrom de retenție azotată, hepatopatie, sindrom icteric, caz social, contuzie genunchi bilaterală prin cădere de la același nivel cu escoriații, arteriopatie obliterantă a membrelor inferioare (AOMI) II/III predominant dreaptă. Bilet de trimitere psihiatrie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean Focșani.
    Tot miercuri, la UPU a ajuns și un tânăr din comuna Jitia. El nu a avut nevoie de  internare, deși fusese bătut în urmă cu o zi și prezenta lovituri la cap și spate. „R.C., bărbat în vârstă de 18 ani, din comuna Jitia, traumatism hemitorace stâng prin agresiune și traumatism cranio-cerebral închis vechi de 24 de ore. Pacientul nu se internează”.
    Alte două persoane, un bărbat și o femeie, au refuzat internarea. Femeia, victimă a unui accident rutier, prezenta răni în zona feței. ” S.D., femeie, în vârstă de 31 de ani din comuna Dumbrăveni, traumatism cranio-facial prin accident rutier. Refuză internarea. M.L., bărbat de 37 de ani, din Bacău, policontuzionat prin accident rutier. Refuză internarea”.
    Un copil de 14 ani din comuna Matca, Galați, a ajuns la Spitalul județean Focșani lovit în regiunea abdominală. Surse din cadrul spitalului spun că minorul ar fi fost lovit de un alt minor. Deși a fost internat în cadrul secției de chirurgie infantilă, ulterior părinții au cerut externarea copilului și l-au luat acasă. „M.P., persoană de sex masculin, în vârstă de 14 ani din Galați, comuna Matca, contuzie abdominală prin agresiune. Internat chirurgie infantilă”.
    La UPU a mai ajuns și un bărbat din comuna Sihlea cu o rană la cap, suferită în timpul unei agresiuni fizice. Bărbatul era în stare avansată de ebrietate. „I.S., bărbat de 46, din comuna Sihlea, traumatism cranio-cerebral deschis cu plagă contuză minoră parieto-occipitală dreaptă prin agresiune, stare avansată de ebrietate. Internat chirurgie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?