Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Mai mulți directori și adjuncți cu delegație, admiși în etapa online pentru Corpul de Experți în Management Educațional


Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea a făcut publică lista candidaților admiși în etapa de selecție online a Concursului de selecție a cadrelor didactice în vederea constituirii Corpului Național de Experți în Managementul Educațional. Pentru seria a 11-a din 2017 au fost alocate 110 locuri, în urma selecției online fiind admiși 69 de candidați. Aceștia au fost înscriși în baza de date aferentă etapei de evaluare a portofoliilor de către inspectoratul școlar. Portofoliile trebuie depuse la ISJ de către candidații admiși în perioada 17-19 ianuarie, dar și pe 23 ianuarie între orele 9:00 și 16:00, iar în perioada 20-22 ianuarie între orele 9:00 și 14:00.
Printre candidații admiși se află și actuali directori numiți în funcții cu delegație, până la 31 august, respectiv Gheorghe Bâlcan – directorul Școlii Gimnaziale „Angela Gheorghiu” Adjud, Camelia Aurica Bogatu – directoarea Școlii Gimnaziale „Ioan Vodă cel Viteaz” din Slobozia Ciorăști, Valerica Lera – directoare la Școala Gimnazială „Dr. Costică Bălan” Poiana Cristei, Teodora Pârlea – directoarea Liceului Tehnologic „Al. Ioan Cuza” din Panciu și directorul Clubului Sportiv Școlar de Gimnastică din Focșani, Daniela Trandafir.
De asemenea, admiși în această etapă au fost și candidații care acum ocupă funcția de director adjunct prin delegație, până la 31 august, printre care directorul adjunct al Liceului Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din Odobești, Amalia Luciana Rusu, și Iulian Tăbăcaru, directorul adjunct al Școlii Gimnaziale Homocea.
Lista candidaților declarați admiși la selecția online AICI.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?