Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO : Cupa ”Adi Olteanu, old Boys” – omagiu unui fotbalist special!


Adrian Olteanu, Adi cum îi spuneau nu doar prietenii, ci toți cei care erau familiarizați cu fenomenul fotbalistic vrâncean, a fost un fotbalist special. Special prin calitățile remarcabile, prin prestația pe terenul de fotbal și în viață, prin fair-play-ul-ul său desăvârșit ca jucător, prin camaraderia care l-a făcut respectat de cei care l-au cunoscut. O bună parte dintre aceștia s-au înscris într-o competiție fotbalistică organizată de Jani Oltianu și AJF Vrancea pentru a-i cinsti memoria acum, când se apropie anul de când Adi Olteanu a dispărut fulgerător plecând la ceruri cine știe, poate pentru a fi și acolo un fotbalist special. Nu știu dacă are o semificație specială, dar în minutul 50 al meciului dintre echipa prietenilor lui Adi și Poliția, mingea lovită de unul dintre jucători s-a oprit, ca într-un cuibar, sub bolta Polivalentei, așa cum se poate vedea și în una dintre fotografiile ce însoțesc relatarea de la jocurile de sâmbătă, 14 ianuarie, din Cupa Adi Olteanu. Pentru continuarea meciului a fost nevoie de o altă minge. 
Prima zi a Cupei Adi Olteanu a fost precedată de câteva lucruri pe care le-a făcut Jani Olteanu, ca organizator: a pregătit un banner special cu imaginea lui Adi și înscrisul „Mereu alături de tine” și a inscripționat chipul lui lui Adi pe tricoulrile de joc ale echipei ce-i poartă numele. Iar la meciul dintre formația Prietenilor lui Adi și Poliția, vedeta etapei în cupa pentru old boys, la masa oficială au luat loc soția și fiica lui Adria Olteanu, invitate în mod special. Așa cum am mai scris, Cupa Adi Olteanu este sponsorizată de familia sa! Înaintea partidei, echipele și spectatorii din Polivalentă au ținut un moment de reculegere!
Cele trei meciuri ale Cupei Adi Olteanu au adus în Sala Poliavalentă mulți foști jucători care au făcut istorie în fotbalul vrâncean. Și nu a pierdut ocazia să arate că au rămas fotbaliști valoroși, chiar dacă nu mai au vigoarea de altă dată. Cum a fost?
Vrancea Media – Soveja 3-6 (0-4)
Echipa Sovejei este de ani buni o prezență consistență în competițiile de minifotbal din  județ. Este alcătuită dintr-un nucleu care s-a păstrat în timp, din care se remarcă Ionică Serea, Gicu Gheț, Lucian Zamfir, Ovidiu Ghenuche, Sorin Alexandrescu. Gruparea Sovejei are omogenitate, trasee de joc lucrate și cizelate în timp, și pornea ca mare favorită. A și făcut legea în prima repriză când a înscris de patru ori: de două ori prin Ovidiu Ghenuche, o dată prin Ionică Serea și a o dată, prin Marian Corcoz. În partea a doua a întâlnirii, adversarii au găsit calea spre gol, au marcat de trei ori, prin Marius Dăscălescu, Marian Ionescu și Daniel Alexandrescu, dar victoria Sovejei, care a mai înscris de două ori prin Ionică Serea și Marian Corcoz, nu a fost pusă nici un moment sub semnul întrebării!

Finanțe – GS Mobile 1-1 (0-0)
Formații
Finanțe: Ionuț Irimia, Ion Sima, Victor Bucur, Dănuț Muscalu, Bogdan Tuciluș, Vasile Ciocan, Vasile Sorin Rusu, Dragoș Mocanu, Iulian Militaru, Costică Crăciun, Sorin Gîrboiu, Eugen Atanasiu, Liviu Rusu, Călin Puiu.
GS Mobile: Ciprian Lungu, Manuel Tudorache, Bogdan Tudorache, Ovidiu Palade, Ionuț Constandache, Vasile Necula, Dan Darie, Vasile Roman, Dorin Huzuneanu, Adrian Trifan.
Finanțele și GS Mobile, alte două formații omogene, care evoluează cam în aceeași formulă de multă vreme, nu s-au putut departaja. Ambele goluri au venit spre finalul meciului, în minutul 53, autor Dorin Huzuneanu, pentru GS Mobile și Liviu Rusu, în minutul 57, pentru Finanțe.           

Prietenii lui Adi – Poliția 2-4 (0-1)
Formații
Prietenii lui Adi: George Sîrbu – Silviu Abeaboeru, Jani Olteanu, Adrian Toma, Alexandru Mălinaș, Florin Bălan, Claudiu Manta, Vasile Burgă, Marius Cristian Petrea, Nicușor Stoica, Ion David, Marian Spînu.
Poliția: Ionel Aurelian, Cristian Vasile, Ștefan Ciolpan, Silviu Tudorache, Elvis Ila, Marian Biteanu, Daniel Fătu, Sandu Ciubotaru, Manolache Enache, Petrică Ion.
Partida care a încheiat prima etapă a Cupei Adi Olteanu a fost un adevărat regal fotbalistic! Au fost faze de mare calitate, dispute aprige pentru minge, execuții de kinogramă. A fost un portar senzațional care a închis poarta echipe sale prin parade senzaționale, Aurelian Ionel. Au înscris Elvis Ilaș, pentru 0-1, a egalat Adrian Toma, Elvis Ilaș a făcut 1-2, apoi, Silviu Tudorache, 1-3 pentru ca Elvis Ilaș să încheie, practic, meciul cu golul de 1-4. Prietenii lui Adi s-au bătut până la fluierul final, însă nu au putut decât să reducă din handicap prin inepuizabilul Adrian Toma.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?