Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Copil de 11 ani, la spital în stare gravă după ce a fost accidentat de o autoutilitară


Un copil de 11 ani a ajuns cu răni grave la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean, după ce a fost victima unui accident rutier, pe raza comunei Tâmboești. Potrivit polițiștilor, copilul a fost accidentat de un autoturism, condus de un șofer de 26 de ani, care executa manevra de mers înapoi fără să se asigure.
    Oamenii legii spun că victima a fost transportată la spital chiar de șofer. „La data de 12 ianuarie a.c., ora 18.00, angajații Secției UPU a Spitalului de Urgență Focșani au sesizat faptul că la această unitate a fost adus un minor de 11 ani din comuna Tâmboești, victimă a unui accident rutier. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că în jurul orelor 17.00, pe DC 169 în comuna Tâmboești, un tânăr de 26 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară a efectuat manevra de mers înapoi, fără să se asigure și a acroșat pietonul de 11 ani, care se afla pe partea carosabilă. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului. Conducătorul auto a fost cel care a transportat victima la unitatea medicală. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.
    Potrivit medicilor din cadrul Spitalului Județean, copilul a fost diagnosticat cu multiple traumatisme, fiind internat la Chirurgie plastică. „G.S., persoană de sex masculin, în vârstă de 11 ani, din comuna Tâmboești, policontuzionat prin accident rutier. Internat chirurgie plastică”, spun medicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?