Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Șeful Secției de Drumuri Naționale Focșani a intrat cu Dusterul instituției într-un Land Rover


Șeful Secției de Drumuri Naționale Focșani, Marian Paraschiv, a provocat ieri, în jurul orei 14.30, un accident de circulație pe centura Focșaniului, în zona Sima Beyer, cu mașina de serviciu, o Dacia Duster. Polițiștii spun că Marian Paraschiv ar fi avut viteză în condițiile în care șoseaua era umedă, a derapat și a pătruns pe contrasens unde a lovit un autovehicul care circula regulamentar. Cele două mașini au fost grav avariate, bucăți din caroserie fiind spulberate pe asfalt. Circulația în zonă nu a fost întreruptă, dar s-a mers cu dificultate. „Șoferul Daciei Duster ce se deplasa pe ruta Sud- Carrefour nu a adaptat viteza la carosabilul umed, a prins o bucată de gheață și a intrat pe contrasens unde a lovit un Land-Rover care circula regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a celor doi șoferi care au fost transportați la Spitalul Focșani”, ne-a precizat de la fața locului subcomisar Aurel Cristian de la Poliția Rutieră Vrancea.
    În urma impactului, cei doi conducători auto au fost transportați la spital cu răni ușoare. Surse din cadrul unității spitalicești ne-au spus că șeful Secției de Drumuri Naționale Focșani, Marian Paraschiv, ar fi declarat că a adormit la volan după ce a stat mai multe ore la serviciu pentru a monitoriza situația drumurilor naționale din județ. Aceleași surse ne-au spus că Marian Paraschiv are o fisură costală și nu a rămas internat, el părăsind spitalul cu recomandare medicală de repaus. „Cei doi șoferi răniți în accidentul produs pe centura municipiului prezintă contuzii minore și sunt traumatizași ușor”, ne-a spus doctorul Vitalie Bețișor managerul SAJ Vrancea în momentul preluării pacienților.
     Marian Paraschiv nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi un punct de vedere cu privire la accident.

Poliția a anunțat Inspectoratul Teritorial de Muncă

    Deoarece mașina condusă de Marian Paraschiv era de la Secția de Drumuri Naționale Focșani, polițiștii au anunțat Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea. „Pe noi ne-a anunțat poliția cu privire la accident, cei de la SDN nu ne-au făcut încă nicio comunicare dar am înțeles că domnul Constantin Marian Paraschiv nu este foarte grav rănit. ITM cercetează accidentele de muncă soldate cu deces sau cu invaliditate, celelalte sunt cercetate, conform legii, de angajator, printr-o comisie sau printr-un serviciu extern. Când aceștia termină dosarul de cercetare ne fac o comunicare și vin la noi pentru analiză și avizare. Oricum, indiferent dacă cei de la SDN ne fac sau nu o comunicare până mâine, un inspector de la ITM Vrancea se va deplasa la cei de la SDN”, a declarat Eliza Botezatu, inspector șef la Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?