Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Volei – Fetele Focșaniului, în cantonament la Gheorgheni!


Voleibalistele Focșaniului au ajuns, ieri, aproape de ora 16,00, la Gheorgheni, locul tradițional de pregătire montană al sportivilor focșăneni de la mai multe discipline. În același timp cu voleibalistele, la Gheorgheni vor lucra pentru pregătirea viitoarelor evoluții în competiții baschetbaliștii de la CSM 2007 LPS Focșani și atleții de la LPS Focșani.
În cantonament, profesorul Marian Rădulescu va conduce pregătirea senioarelor și a cadetelor, care vor face antrenamente comune: pentru acumulări fizice, pe pantele din apropierea Gheorgheniului, și tehnico-tactice, în moderna sală de sport din comuna Lăzarea. „Funcție de starea vremii, vom fi în cantonament o săptămână sau mai mult! Zona oferă condiții foarte bune pentru pregătirea de bază pe care să putem construi viitoare evoluții de calitate în campionat! Iar pentru lucrul cu mingea avem la dispoziție sala din Lăzarea, în care ne antrenăm în fiecare cantonament montan. Avem rezervate câte două ore zilnic, ceea ce este suficient pentru acest moment ce urmează vacanței. Cu echipa de senioare se vor pregăti și cadetele, pentru a avea o aceeași manieră de lucru în urma căreia junioarele să poată oricând face pasul spre echipa mare, fără probleme de acomodare”, mi-a declarat profesorul Marian Rădulescu.
Formația de senioare a CSM Focșani 2007 va reîncepe campionatul Diviziei A2 odată cu etapa a șaptea, din 21 ianuarie 2017, când va întâlni în Sala Polivalentă pe ACS Transilvania Brașov.           

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?